Prodemo Holding Group  
PHG Distribuitor Autorizat E-Sign Romania (CA)      
Cauta:
Despre Companie Produse si Servicii Stiri Intrebari Frecvente NewsLetter Utilitare Contact
 
   
 

       SmartCard


       SysGillo Smartcard include un card electronic care se conformeaza cheii publice ISO 7816, multi-aplicatie cu posibilitatea de a se aplica la o schema de multi-servicii sau multi-management. Caracteristicile sale de inalta securitate asigura faptul ca diferitele aplicatii folosite pe card sunt izolate. In afara de functiile normale de securitate, CryptoSmartcard, prin folosirea unui procesor criptografic on board, indeplineste eficient principalele functii criptografice disponibile in prezent:

 • DES
 • Triplu DES
 • RSA 1024bit / (optiune viitoare de 2048bit)
 • Generarea de numere lungi intamplatoare
 • Generarea interna a cheilor RSA.
  *Pentru utilizarea unui smartcard trebuie sa aveti un cititor smartcard

       E-Token


       eToken PRO este un dispozitiv portabil USB de autentificare de marimea unei chei obisnuite, care ofera o metoda de cost eficace pentru autentificarea utilizatorului atunci cand acceseaza o retea si pentru securizarea aplicatiilor de afaceri electronice.

       eToken PRO combina simplicitatea dispozitivului USB, calitatile unui smart card (fara a fi necesar cititorul de smart card) si un pret mic, pentru a implemneta PKI-ul (infrastructura cheii publice). Se realizeaza autentificari si non-repudieri garantate pentru aplicatii importante cum ar fi eBanking, bursa, eCommerce si tranzactii financiare cu acest dispozitiv usor de instalat.

       Siguranta eToken PRO, asigura operatiuni ale cheii RSA 1024-bit, ce permit integrarea directa in arhitecturile PKI. eToken poate genera si stoca informatii despre utilizatori, precum cheile private, parolele si certificatele digitale, in mediul protejat de insusi SIM-ul smart card-ului. Cheile private ale utilizatorilor nu pot fi exportate de pe token.

       eToken PRO ofera:

 • Autentificare dubla
 • Procesoare criptografice Onboard
 • Nivel ITSEC LE4 al securitatii de certificare
 • Suport rezistent la apa si loviri accidentale


Serivicii PKI
Retail
Certificate Server
Dispozitive Semnatura
 
Copyright 2003 - PHG Prodemo Consulting