Prodemo Holding Group  
PHG Distribuitor Autorizat E-Sign Romania (CA)      
Cauta:
Despre Companie Produse si Servicii Stiri Intrebari Frecvente NewsLetter Utilitare Contact
 
 

 

        Certificate Digitale recunoscute legal, pe Smart Card securizat

Certificate Calificate
Pret*: 40 €

        Numarandu-se printre primele tari din lume, din 2001, Romania a introdus o legislatie revolutionara ce acorda semnaturii electronice aceeasi valoare ca si semnaturii olografe. Practic, un document semnat electronic corespunde unui contract, unei scrisori de intentie sau unui ordin de achizitie semnat pe hartie, in prezenta tuturor partilor implicate.

        Datorita semnaturii digitale este posibila realizarea prin Internet a oricarui tip de tranzactie comerciala, economica sau legala, de asemenea este posibila intretinerea electronica a relatiilor cu Administratia Publica.

        De acum, E-Sign Romania, primul furnizor de Servicii de Autoritate de Certificare de pe piata romaneasca, impreuna cu produsul sau inovativ “e-sign®”, aduce semnatura electronica in viata fiecarui cetatean si permite afacerilor si consumatorilor sa comunice cu incredere si sa incheie tranzactii prin intermediul retelelor digitale.

        "e-sign®" consta dintr-un certificat digital de semnatura electronica si un CryptoSmartcard SysGillo.

        E-Sign România S.A., inregistratã oficial ca Furnizor de Servicii de Certificare.SysGillo include un card electronic care se conformeaza cheii publice ISO 7816, multi-aplicatie cu posibilitatea de a se aplica la o schema de multi-servicii sau multi-management. Caracteristicile sale de inalta securitate asigura faptul ca diferitele aplicatii folosite pe card sunt izolate. In afara de functiile normale de securitate, CryptoSmartcard, prin folosirea unui procesor criptografic on board, indeplineste eficient principalele functii criptografice disponibile in prezent:

DES
Triplu DES
RSA 1024bit / (optiune viitoare de 2048bit)
Generarea de numere lungi intamplatoare
Generarea interna a cheilor RSA.
*Nota: pretul nu include TVA


 
Serivicii PKI
Retail
Certificate Server
Dispozitive Semnatura